Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

Wil jij : Een interessante zelfstandige functie met ruimte voor eigen invulling en de vrijheid om je eigen werk in te richten? Meedenken over diverse vraagstukken op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen? Zorgen dat iedereen regie neemt over zijn/haar eigen loopbaan? Dan is dit dé baan voor jou!  
Afbeelding
Team Leerwerkloket Drechtsteden
Leuk dat je denkt aan een switch naar één van de zorgorganisaties in de Hoeksche Waard. Want of je nu al ervaring in de zorg hebt of niet, bij ons is er altijd plek voor gemotiveerde mensen. Met ons om-, her- of bijscholingstraject kun je snel aan de slag, bijvoorbeeld met een stage of voorschakeltraject
Afbeelding
verpleegkundige en oudere man
Je wilt graag een opleiding doen of je bent opzoek naar een (andere) baan. Misschien is de branche of de functie je al duidelijk, maar wat houdt de opleiding of het werk precies in? Wij hebben een overzicht gemaakt met websites waar je je kunt oriënteren op verschillende beroepen en opleidingen.
Afbeelding
STAP-budget
Leren en werken in de zorg Heb jij minimaal een MBO 3-opleiding én werkervaring, maar niet in de zorg? Maak dan nu de overstap naar een betaalde verkorte opleiding tot Verzorgende, inclusief baangarantie!
Afbeelding
verpleegkundige en oudere man
In het werkcafé ontmoet je andere werkzoekers en er zitten Werkbank-maatjes voor je klaar die je met van alles kunnen helpen.
Afbeelding
jonge mensen achter een laptop
Het UWV voorziet herstel van de arbeidsmarkt in onze regio. Zo daalt het aantal WW-uitkeringen gestaag, terwijl er steeds meer vacatures komen. 
Afbeelding
Voeten op een pijl
Werken in de optiek saai? No way!  Op de website van ziewatjekan.nl  laten we je graag zien wat je (ongeveer) kunt verwachten. Van hoogbejaarde tot bekende rapper, en van oogmeting tot stylingadvies: geen één klant en geen één dag is hetzelfde.
Afbeelding
Optiek
Op werk.nl is sinds dinsdag 29 juni 2021 een update beschikbaar van het overzicht met kansrijke beroepen. Ten opzichte van het vorige overzicht, dat dateerde van december 2020, zijn er nu in verschillende segmenten beroepen bijgekomen.  
Afbeelding
webinar Werkgeluk
Het levert uw organisatie voordelen op die kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming:
Afbeelding
MB loopbaanprofessionals in bijeenkomst
Als werkgever kunt u bijdragen aan de taalvaardigheid van uw medewerkers, door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en medewerkers te scholen. het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn
Afbeelding
Financiële regelingen en subsidies laat uw personeel en uw bedrijf groeien