Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Investeren in Leren & Werken

Investeren in kennis en ontwikkeling van medewerkers is investeren in je bedrijf. Een investering die zich zeker terugbetaalt. Het kennisniveau en de motivatie van de medewerkers wordt verbeterd waardoor een organisatie betere producten of diensten kan leveren. Investeren werkt motiverend voor werknemers. Met gemotiveerde werknemers gaat de productiviteit omhoog en loopt het ziekteverzuim terug.

Investeren in kennis en ontwikkeling getuigt dus van visie. Maar investeren in kennis is eigenlijk ook gewoon pure noodzaak. De wereld om ons heen is immers constant in ontwikkeling. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op, de automatisering zet steeds verder door, waardoor werkzaamheden veranderen. Voor het behoud van de concurrentiepositie is het dus uitermate belangrijk hierin mee te gaan. Een bedrijf dat blijft leren, loopt voorop en is daarmee de concurrentie een stap voor.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we u graag verder. 
Aan de dienstverlening van Leerwerkloket Drechtsteden zijn geen kosten verbonden. Klik op onderstaande button voor een overzicht van onze adviseur en hun contactgegevens. Of vul een contactformulier in. Tot binnenkort? 

Contact