Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Artikel

Wil je graag aan de slag in de Zorg in de Hoekse Waard? Nu je kans!

Leuk dat je denkt aan een switch naar één van de zorgorganisaties in de Hoeksche Waard. Want of je nu al ervaring in de zorg hebt of niet, bij ons is er altijd plek voor gemotiveerde mensen. Met ons om-, her- of bijscholingstraject kun je snel aan de slag, bijvoorbeeld met een stage of voorschakeltraject. Vanaf volgende week maandag (25 oktober) starten de intake gesprekken.

Wat kun je doen? Wij helpen je snel een vakkundige kracht in de zorg te worden. Met de combinatie van werken en gerichte scholing kun je snel aan de slag. Wil je meer weten wat we te bieden hebben? Kijk dan op www.werkenenlerenindehoekschewaard.nl/ hoekscheswitch.

Voor meer informatie of aanmelding kan je ook contact opnemen met Daniëlle Brienne (Danielle.Brienne@uwv.nl of 06-29249544)

Voor meer informatie, klik op het onderstaande bestand: