Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Het Werkcafé 2023

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Sliedrecht (exacte locatie volgt na aanmelden)
Nieuwe datum in oktober voor het Werkcafé! 

Op 5 oktober komt er een nieuwe editie van het Werkcafé. Hou onze (online) kanalen in de gaten voor meer info.

Het Werkcafé in februari was een succes! 

Tijdens Het Werkcafé kon je met werkgevers uit de regio in gesprek over jouw wensen en vaardigheden, in de hoop dat jij de openstaande functies kunt vervullen. Het Werkcafé is dus een laagdrempelige manier om persoonlijk kennis te maken met een aantal bedrijven uit verschillende branches.

In onderstaand overzicht vind je de bedrijven terug die aanwezig waren bij Het Werkcafé. Heb je nog vragen na je bezoek aan het Werkcafé? Of wil je sparren over jouw loopbaan? Neem dan contact met ons op!

Contact

Deelnemende werkgevers

Onderstaande werkgevers waren aanwezig bij Het Werkcafé.

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen. 

Vacatures

KWS Infra

Dé specialist in infrastructuur. Van stoep tot snelweg. Over land en op het water, zowel boven als onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infra. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismen en kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren tot omvangrijke multidisciplinaire projecten.

Vacatures

Van Vulpen

Dagelijks zijn wij als aannemer werkzaam in de ondergrondse infrastructuur in Nederland. Wij voorzien woningen en bedrijven van gas-, elektra-, telecom- en (drink)waterinfrastructuur. Verder zijn wij gespecialiseerd in horizontaal gestuurd boren. Als er in de omgeving niet gegraven kan worden, boren wij de kabels en leidingen onder de grond door.

Vacatures

Brem Funderingsexpertise BV

Onze focus ligt op combinatiewerken (toezicht in combinatie met monitoring), technisch complexe grond-gebonden projecten en complexe monitoringsprojecten. Wij zin actief in de sectoren Woningbouw, Energie en Industrie, Utiliteitsbouw, Renovatie en Infrastructuur. Werkzaamheden waarop wij toezicht verrichten zijn o.a.:

Vacatures

GKN Fokker

GKN Aerospace is één van de grootste mondiale luchtvaarttoeleveranciers. Met productiefaciliteiten in 12 landen in Azië, Europa en Amerika produceren wij vliegtuigonderdelen, motorsystemen, elektrische bekabelingssystemen en landingsgestellen voor 90% van de meest geavanceerde vliegtuigen en vliegtuigmotoren ter wereld.

Vacatures

Eures

EURES is een Europees netwerk voor arbeidsbemiddeling dat het vrije verkeer van werknemers moet bevorderen. Het netwerk heeft altijd hard gewerkt om Europese burgers dezelfde kansen te bieden, ondanks taalbarrières, culturele verschillen, bureaucratische problemen, verschillen in arbeidswetgeving en een gebrek aan erkenning van onderwijscertificaten.

Vacatures

Sity Academy

Het bedrijfsleven snakt naar technisch personeel en de vraag onder werkzoekenden naar om- en bijscholing neemt toe. SitY Academy tackelt de mismatch door technische vakmensen op te leiden via praktijkgerichte cursussen. Als bedrijfsschool voor het MKB vergroten we de vooruitzichten op werk.

Vacatures

REC (Regionaal Educatief Centrum)

Opleidingscentrum voor Huis- en constructieschilders. Voor verschillende opdrachtgevers in Nederland zijn wij continu opzoek naar ervaren en onervaren constructieschilder.

Vacatures

De Beroepentuin

Leid mensen in korte tijd op naar een baan in de energietransitie-beroepen. Deze locatie is gevestigd te Dordrecht en biedt de volgende leertrajecten: basis elektra monteur, basis loodgieter, basis zonnepanelen monteur, basis laadpalen monteur, basis warmtepomp monteur, basis inframedewerker, basis isolatiemedewerker en stadwarmte.

Vacatures

Werken in de revalidatie

Werken in de Revalidatie verzorgt een omscholingstraject voor handige werkzoekers, liefst met een technische achtergrond. In 5 maanden leer je alles over hulpmiddelen, onderhoud en reparatie van rolstoelen, scootmobielen etc. Hierna kun je als service-, onderhoudsmonteur aan de slag bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Werk dat er werkelijk toe doet, hoe leuk is dat?!

Vacatures

De Graafstroom

Zuivelfabriek De Graafstroom is een dynamisch bedrijf met 100 medewerkers in dienst. Zuivelcoöperatie DeltaMilk is trotse eigenaar van onze fabriek en ca. 190 toegewijde melkveehouders leveren hun melk aan onze fabriek. Wij zoeken voornamelijk technisch personeel maar we zoeken ook regelmatig medewerkers voor het kantoor. 

Vacatures

Van Noordenne Groep

Bij Van Noordenne werken we met één van de mooiste producten die er bestaan: Glas. Elke werknemer maakt onderdeel uit van de Van Noordenne familie en is even belangrijk voor het eindproduct. Van medewerker binnendienst tot vrachtwagenchauffeur en van salesmanager tot receptioniste, Van Noordenne is uiterst trots op al haar hardwerkende medewerkers.

Vacatures

Chemours

We worden gedreven door ons doel om een meer kleurrijke, capabele en schonere wereld te creëren door de kracht van de chemie. We brengen dagelijks gemak in vrijwel alles wat mensen aanraken, van auto's, verven en kunststoffen tot elektronica, bouw, energie en telecommunicatie. We brengen oplossingen die beter, veiliger, betrouwbaarder en duurzamer zijn.

Vacatures

Netwerk NV

Netwerk NV is een recycling bedrijf die gespecialiseerd is in het inzamelen van afval soorten. Momenteel hebben we diverse vacatures open staan:
accountmanager, commercieel-medewerker-binnendienst, assistent-controller, leerling-ongediertebestrijding-Dordrecht, teamleider en chauffeur

Vacatures

Selecta

Selecta levert vending machines en koffiemachines voor de zakelijke markt en 'Out of Home' locaties. Als iemand je vraagt, wat je doet, zeg dan dat je kleine geluksmomentjes creëert – joy to go. Wil jij samen met ons miljoenen geluksmomentjes creëren voor onze klanten en consumenten? Kan jij het verschil maken? Dan horen we graag van je.

Vacatures

Defensie

In feite zijn we een soort mini-maatschappij, want naast de bekende gevechtsfuncties vind je vrijwel elk vakgebied ook binnen Defensie: van logistiek tot bouwtechniek en van geneeskunde tot ICT. Dat werk doe je in een hecht team en in bijzondere omstandigheden, waar ook ter wereld.

Vacatures

PF Security BV

PF Security B.V. is een jong en energiek beveiligingsbedrijf dat alles kan verzorgen op het gebied van veiligheid. Onze werkzaamheden worden verricht met goedkeuring van het Ministerie van Justitie. Vanzelfsprekend beschikt ons bedrijf over alle benodigde vergunningen en is ons personeel professioneel, flexibel en gediplomeerd. 

Vacatures

Securitas

Securitas staat bekend om zijn beveiligers, maar er zijn veel meer functies zoals receptionisten en conducteurs. Door de verschillende objecten zijn er veel mogelijkheden binnen Securitas en hebben wij eigenlijk voor iedere beveiliger wat wils. Securitas biedt ook de mogelijkheid om het beveiligingsdiploma te behalen. Dit is een erkend MBO diploma. 

Vacatures

Coöperatie WIJIJ

WIJIJ is een uniek online platform om werkgever en werknemer bij elkaar te brengen. We hebben een grote database met honderden kandidaten in de regio en matchen op basis van talent en drijfveren. Daarnaast gaat WIJIJ mee in nieuwe ontwikkelingen en voorzien we onze kandidaten van een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. 

Vacatures

Public Support

Jij wilt ertoe doen met je werk. In de publieke sector. Uitblinken in support. In de breedste zin van het woord. Excelleren door anderen te laten excelleren. Daarbij wil je afwisseling, van werkomgeving, van opdrachtgevers. Maar ook graag de zekerheid van een vast contract. En je blijven ontwikkelen, als mens en professional.

Vacatures

Unique 

Unique uitzendbureau is al ruim 50 jaar actief in de MKB branche. In het centrum van Dordrecht zit het kantoor gevestigd gericht op de regio Drechtsteden. Binnen de MKB branche hebben wij verschillende vacatures gericht op office als non office profielen.

Vacatures

Pro-connections B.V.

Pro-Connections B.V. ondersteunt bedrijven in de zoektocht naar vakkundig en gemotiveerd personeel waar je op kunt rekenen. Wij doen dit voornamelijk op basis van uitzenden of detacheren in de sectoren techniek, bouw, ICT, productie, logistiek, beveiliging en infra. 

Vacatures

Doen Personeel

DOEN! Personeel is een bemiddelingsbureau. Wij praten over de kwaliteiten van onze vakkrachten maar wij willen ook graag weten wie jij bent, en wat jou beweegt. Wij streven naar een goede relatie waarbij we onze mensen goed leren kennen en nemen. Wij hebben meerdere vacatures openstaan in de Logistiek, Productie, Techniek, de Bouw en het Groen. 

Vacatures

Baneninhetgroen

Ben jij op zoek naar een groen uitzendbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Baneninhetgroen is een uitzendbureau in de groensector. Wij focussen ons dus volledig op personeel in het groen! Hierdoor krijg jij altijd de volledige aandacht en hebben wij de nodige kennis om jou te helpen.

Vacatures

Logistic Force

Logistic Force is als arbeidsbemiddelaar gespecialiseerd in de sector transport en logistiek. Bij Logistic Force werken mensen die uit de praktijk komen, dus de vaktaal spreken, benaderbaar zijn en zelf relevante ervaring hebben opgedaan in de sector. 

Vacatures

Consolid

Uitzendbureau in vervoer en veiligheid. Bij Consolid doen we er alles aan om jou aan het werk te krijgen. En te houden. Wij vinden professionele groei belangrijk, en denken mee met jou persoonlijke situatie. Zoals jij bij je baan moet passen, geldt dit natuurlijk ook andersom. Zo ben jij klaar voor de baan van vandaag én morgen.

Vacatures

Yellow Works

Yellow Works is een dynamische uitzender die in oorsprong is ontstaan door kracht & ervaring samen te koppelen. De enorme kracht en drive van de eigenaresse en de ervaring die ze heeft opgedaan in haar arbeidsverleden, leidde er 11 jaar geleden toe dat ze vond: “Arbeidsbemiddeling kan en moet beter!” 

Vacatures

Covebo Uitzendgroep

Covebo is een jonge club uitzenders met een duidelijke missie: Ieders wereld van werk, Gewoon Goed Geregeld. Voor onze klanten, kandidaten én eigen medewerkers. Wij brengen de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Wij ontzorgen onze kandidaten van A tot Z.

Vacatures

Ampliar Uitzendbureau 

Ampliar geeft al ruim 20 jaar invulling aan Social Return voor bedrijven die in verband met deze verplichting, of in het kader van MVO, personen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans moeten of willen bieden. Ampliar is een landelijke organisatie opgedeeld in 5 regio’s en vestigingen. Op dit moment werken er ongeveer 350 medewerkers via ons.

Vacatures

Stratt+

Stratt+ levert technisch professionals, projectmanagement en advies aan het bedrijfsleven en aan de overheid. Dit doen we op basis van detachering, W&S en projectmatig. We zijn actief in diverse technische sectoren, bij Defensie en andere overheidsinstanties. Onze specialisatie is het invullen van technisch managementposities.

Vacatures

Technicum

Wil jij werken in de techniek? Dan kies jij toch ook voor een 100% technisch uitzendbureau! De leukste technische vacatures, de beste technische bedrijven en zelfs compleet verzorgde BBL opleidingen in de techniek. Meld je nu aan, want als je wilt werken in de techniek, dan kies je voor Technicum technisch uitzendbureau.

Vacatures

Tempo-Team

We zien het als onze uitdaging om iedere werkdag ietsje leuker te maken. Waar je nieuwe mensen ontmoet, iets nieuws leert, meer over je vak en over jezelf ontdekt. Want dat is werk voor ons. Daar doen we elke dag een stapje extra voor. Dat vertaalt zich door in onze missie, dat waar we voor staan!

Vacatures

Raaak Personeel

Wij zijn Raaak Personeel. Eerlijk, eigenzinnig en dichtbij. Bij Raaak Personeel kijken wij verder dan een cv. We zien de mens. Wat drijft iemand? Welke talenten heeft hij of zij? Wat zijn de ambities? De antwoorden hierop vinden wij veel interessanter. Op deze eigenzinnige, maar eerlijke manier komen wij dichter bij de persoon achter de cv en vinden zo de baan die écht bij iemand past.

Vacatures

StartPeople

Start People. Ons werk. Kansen pakken. Dat doe je bij Start People! Weet je wat je wil? Dan helpen we je daarnaartoe. Heb je geen idee? Dan vinden we die kans samen met persoonlijke coaching of opleidingen. Pak je kans vandaag! 

Vacatures

Van Nes en Plaisier personeelsdiensten

Wij zijn een uitzendbureau in Ridderkerk en hebben diverse klanten in de regio van Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en omstreken. 

Vacatures

Eures

EURES, dat in 1994 van start is gegaan, is een Europees netwerk voor arbeidsbemiddeling dat het vrije verkeer van werknemers moet bevorderen.

Vacatures

Het Spectrum

Het Spectrum biedt een oplossing (zorg) voor vele fases in het leven. Variërend van zelfstandig en veilig wonen, thuiszorg, verpleeghuiszorg, revalidatie, gespecialiseerde behandelaars bij mensen thuis tot kinderopvang, ondersteuning bij dementie en tijdens de laatste levensfase. 

Vacatures

McDonald's

McDonald's is een Amerikaanse keten van hamburger- en fastfoodrestaurants. Bekijk de vacatures en bijvoorbeeld interessante opleidingstrajecten!

Vacatures

Swinhove Groep

De Swinhove Groep is specialist in zorg, behandeling en begeleiding voor kwetsbare ouderen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dagelijks verzorgen onze medewerkers ruim vierhonderd cliënten, die op één van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren. 

Vacatures

Tremco CPG Netherlands

CPG Europe (afgekort CPG) produceert hoogwaardige bouwproducten die voldoen aan de steeds complexere eisen binnen de bouwsector. Met het brede scala aan bouwoplossingen zijn wij bij uitstek geschikt voor het oplossen van de complexe uitdagingen waarmee architecten, aannemers, ontwikkelaars en vaklui vandaag de dag worden geconfronteerd.

Vacatures

Leerwerkloket
Leerwerkloket Alblasserwaard Vijfheerenlanden
Leerwerkloket Drechtsteden