Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Open dag Werk in Zicht

Datum en tijd
Einddatum

Iedere laatste dinsdag van de maand ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Werk in Zicht. Iedereen kan laagdrempelig, vrijblijvend en zónder afspraak komen kijken en kennismaken. Wees welkom op de eerstvolgende Open Dag op dinsdag 28 juni!

Project Werk in Zicht biedt korte leerwerktrajecten naar een baan met toekomst. Wil jij aan de slag als assistent monteur laadpalen, zonnepanelen of warmtepompen? Of ben je geïnteresseerd in elektrotechniek en/of het loodgietersvak maar heb je (nog) geen diploma? Dan is Werk in Zicht misschien wel iets voor jou!

Samen met bedrijven uit de Drechtsteden hebben we een plek ingericht waar je kan zien en ervaren hoe het is om als assistent monteur aan de slag te gaan. Na een beroepenoriëntatie van twee weken, kies je een vak en start je een opleiding van 8 weken. In totaal duurt de opleiding dus 10 weken. Er is op lange termijn veel werk voor deze beroepen, dus gegarandeerd kans op een baan! 

Ben je benieuwd wat Werk in Zicht voor jou te bieden heeft en wil je eerst eens komen kijken?
Kom dan naar onze Open Dag!

  • Kom vrijblijvend langs op dinsdag 28 juni tussen 13:00 en 15:00 uur.
  • Aanmelden is niet nodig!
  • Ouders en professionals (buurt- en jongerenwerkers, coaches, mentoren en werkgevers) zijn ook van harte welkom!
  • De Open Dag vindt plaats op elke laatste dinsdag van de maand.