Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Week van de Loopbaan met gratis Happy Werkscan!

Datum en tijd
Einddatum

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen aan de hand van de Happy Werkscan. Noloc en het Leerwerkloket Drechtsteden geven met dit initiatief landelijk aandacht aan het belang van Leven Lang Ontwikkelen en aan alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. 

Tijdens de Week van de Loopbaan bieden wij vanuit het Leerwerkloket Drechtsteden loopbaanadviesgesprekken aan waarin de Happy Werkscan centraal staat en gratis wordt aangeboden.

Happy Werkscan

De Happy Werkscan is een korte scan die antwoord geeft op de vraag:

Zit jij nog lekker in je werk?

De scan brengt structuur aan in:

  • ambities
  • verwachtingen
  • zelfkennis
  • concrete plannen én vage ideeën

Het past goed aan het begin van een loopbaan- of coachtraject.

In het adviesgesprek zullen we de uitkomsten van de scan bespreken, dit duurt ongeveer een uur. 

Aanmelden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag hebben wij per dag 4 plekken beschikbaar (totaal 16), die we bij voorkeur live voeren.

Heb jij interesse in een Happy Werkscan en een loopbaanadviesgesprek. Meld je dan via drechtsteden@leerwerkloket.nl of via het contactformulier onder vermelding van Happy Werkscan.

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  drechtsteden@leerwerkloket.nl