Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

LeerWerkMarkt - Sliedrecht - Was een succes!

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Sliedrecht

Ben je er de volgende keer bij? Met bijna 200 werkzoekenden en ruim 50 werkgevers en opleiders was het een geslaagde LeerWerkMarkt! Bekijk de deelnemende organisaties van deze LeerWerkMarkt op deze pagina. 

Aanmelden?

Meld je aan via deze button:
  
Aanmelden

Wat is de LeerWerkMarkt?

De LeerWerkMarkt is een informatiemarkt over alles wat met Leren en Werken te maken heeft binnen de regio’s Drechtsteden en Alblasserwaard VijfheerenLanden. De LeerWerkMarkt is de uitgelezen kans om meerdere opleiders en leerbedrijven op één plek te ontmoeten. Geen studiegidsen of vacatures, maar meteen iemand spreken om meer informatie te krijgen over een opleiding of leerwerktraject. Deelname aan de LeerWerkMarkt is gratis. 

Voor wie?

De LeerWerkMarkt is er voor iedereen die wil om- of (bij)scholen en/of ander werk zoekt. Ongeacht leeftijd of opleidingsachtergrond.

Deelnemende werkgevers, opleiders en organisaties tijdens de LeerWerkMarkt (in willekeurige volgorde)

Dit zijn de deelnemende organisaties van onze LeerWerkMarkt in april. 

Onze Joost

Nederland zit midden in een energietransitie en jij kan daar een belangrijke rol in gaan vervullen door je om te laten scholen (Kosten zijn voor ons - Joost!) Bijvoorbeeld als energieprestatie-adviseur, werkvoorbereider of beleidsmedewerker bij een gemeente. Via een leerwerktraject bij Onze Joost word je opgeleid voor een vak en geplaatst bij één van haar opdrachtgevers. Zo simpel kan het zijn.

Meer informatie

Rivas Zorggroep

Ben je nieuwsgierig naar een loopbaan in de zorg? Of wil je doorgroeien als verzorgende of verpleegkundige? Rivas biedt aan nieuwkomers, zij-instromers en gediplomeerde zorgprofessionals de opleidingen Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkunde (zowel mbo als hbo) aan.

Meer informatie

Swinhove Groep (wordt Salios per 01-04-2024)

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers waar het leefplezier van de cliënt voorop staat. Spreekt het zorgen voor ouderen jou ook aan en kun jij je vinden in ons motto? Dan biedt de Swinhove Groep opleidingen tot Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) en HBO-verpleegkunde aan. Ook zij-instroom of een oriëntatiebaan behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

SitY Academy

Het bedrijfsleven snakt naar technisch personeel en de vraag onder werkzoekenden naar om- en bijscholing neemt toe. SitY Academy tackelt de mismatch door technische vakmensen op te leiden via praktijkgerichte cursussen. Als bedrijfsschool voor het MKB vergroten we de vooruitzichten op werk.

Meer informatie

Technicum

Via Technicum ONE word je als technisch specialist opgeleid, bijgeschoold en op hoog niveau gecoacht gedurende je hele loopbaan. Jij staat op bij ons op één, we kijken samen naar wat jij nodig hebt om te kunnen groeien tot de technisch specialist die jij wil zijn. Ongeacht jouw ervaring, kunnen wij een passend opleidingstraject bieden.

Meer informatie

GKN Aerospace (Fokker)

Vind je vliegtuigen geweldig? Dan zit je goed bij GKN Fokker. Iedereen in de luchtvaart – en daarbuiten – kent dit prachtige Nederlandse bedrijf. Zonder onze staarten, vleugeldelen en rompdelen zouden gigantische Boeings en Airbussen nooit van de grond komen. Bij Fokker hebben we een supergave 2-jarige BBL-opleiding Samenbouwer – Vliegtuigbouw.

Meer informatie

Trainspot en Opatel Opleidingen

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt Trainspot / Opatel Opleidingen kwalitatieve trainingen om cursisten succesvoller te maken in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt! Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten. In veel vakgebieden!

Meer informatie

Verpleeghuis Het Parkhuis (wordt Salios per 01-04-2024)

Wil jij aan de slag in de (ouderen)zorg, maar heb je (nog) niet het juiste diploma? Of wil je na een pauze weer terug naar de zorg? Als jij gemotiveerd bent en écht wat voor onze cliënten wilt betekenen, dan zijn wij op zoek naar jou. Eenmaal in dienst bij Verpleeghuis Het Parkhuis kun je je blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld van helpende naar verzorgende of van verzorgende naar verpleegkundige.

Meer informatie

Wasko Kinderopvang

Wil jij van betekenis zijn voor kinderen en bijdragen aan de ontdekkingsreis van kinderen naar hun eigen talenten en identiteit? Dan is dit je kans! Laat je omscholen tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker bij Wasko! Wij zorgen voor een opleiding mét baan. Jij zorgt voor je enthousiaste inzet en ontvangt daarvoor salaris.

Meer informatie

Werk en Vakmanschap

Je wilt gewoon graag aan de slag in de techniek. Je handen uit de mouwen steken, werken en je eigen salaris verdienen. Maar natuurlijk ook een vak leren. Daarmee kom je verder. Zowel op mbo als hbo-niveau bieden ze kansen in werk en opleiding. 

Meer informatie

Yellow Works

Verkeerde beroepskeuze gemaakt? Of wil je liever iets anders gaan doen?  Wanneer je op zoek bent naar een partner die samen met jou een nieuwe toekomstweg uitstippelt, ben je bij Yellow Works aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het kiezen van een opleidingstraject met baangarantie! Orderpickers, schoonmakers, chauffeurs, productiekrachten, magazijnmedewerkers, operators, administratief medewerkers, planners, koeriers, kraanmachinist, logistieke planners, timmerlieden, heftruckchauffeurs en service monteurs en nog veel meer.

Meer informatie

Yulius

Yulius biedt zorg en onderwijs voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen. Samen werken wij aan het bieden van perspectief, door het vergroten van vertrouwen en zelfredzaamheid. Yulius heeft opleidingsplaatsen in de psychiatrie, psychologie en verpleegkunde.

Meer informatie

Civilion Academy

Opgericht vanuit het bedrijfsleven, met al meer dan 30 jaar een hechte samenwerking, weten zij als geen ander wat er speelt in het werkveld van de civiele bouw. Voor zowel voor studenten als bedrijven zijn zij hierdoor dé samenwerkingspartner als het gaat om het ontwikkelen, en daarmee verbinden, van talent aan de sector. 

Meer informatie

Logidex

Logidex is gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-studenten in de haven en logistiek. Logidex zoekt voor jou de beste leerwerkplek bij de leukste bedrijven in de Rotterdamse haven en logistiek. Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent een vak leren en geld verdienen. Een mooiere combinatie bestaat niet!

Meer informatie

Zorgtalent + Sterk in je Werk

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid is het samenwerkingsverband van werkgevers in de zorg en welzijn. Zorgtalent zorgt dat zij-instromers versneld worden opgeleid voor werk in de sector zorg en welzijn. Je krijgt een gratis opleiding en gaat tegelijkertijd betaald aan de slag bij een van de zorgorganisaties in de regio. 

Meer informatie

De Kuiper Infrabouw

Wil je ervaren of leren hoe het is om bij ons te werken? Kom bij ons werkervaring opdoen! Ben je enthousiast over werken in de civiel techniek? Of zoek je een stagebedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende vormen van begeleiding voor stages en werkenlerentrajecten.

Meer informatie

Jos Werkt

Wij zijn Jos Werkt, een lokaal, jong uitzendbureau dat samen met jou op zoek gaat naar jouw droombaan of personeel! Met twaalf jaar ervaring in de uitzendbranche ben ik, Johan van Os, voor mezelf begonnen. Samen met het team intercedenten help ik jou met het vinden van de baan die perfect bij jou past en het beste bij jou naar boven haalt. Wij begeleiden je persoonlijk bij deze zoektocht en staan altijd voor je klaar! Bij Jos Werkt richten wij ons op lokale bedrijven in de regio Gorinchem.

Meer informatie

Omix Beter Onderwijs

Omix is zowel een partner voor het detacheren van professionals op het gebied van onderwijslogistiek, als een leerschool. Wij trainen ook carrièreswitchers die bij Omix aan de slag gaan. Dit doen wij met onze opleidingen tot planner en roostermaker en de opleiding voor functioneel beheerder.

Meer informatie

Randstad

Werk aan je digitale vaardigheden of laat jezelf opleiden tot pedagogisch medewerker of vrachtwagenchauffeur. We bieden opleidingen en trainingen voor alles waar jij aan wilt werken.

Meer informatie

Rontrex Asbest

Rontrex Asbest | Analyse en Inventarisatie is een SC-540 gecertificeerd inventarisatiebureau. Zij beschikken over de verplichte vakkennis om asbest en de daaraan gekoppelde risico’s voor mens en milieu vakkundig en volledig in kaart te brengen en te rapporteren. Heb je een rijbewijs en wil je door Rontrex worden opgeleid tot inspecteur? Kom dan langs de stand!

Meer informatie

Van der Spek

Ontdek Van der Spek: Sinds 1932 zijn wij een dynamische en stabiele speler in de markt. Onze expertise strekt zich uit tot de verkoop, onderhoud en verhuur van een breed scala aan machines, waaronder recycling-, overslag- en wegenbouwmachines, evenals torenkranen. We zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde technici voor montage, onderhoud en reparatie, zowel in onze werkplaats als daarbuiten. Daarnaast bieden we diverse kantoorfuncties aan. Join ons team en maak deel uit van onze groeiende organisatie.

Meer informatie

Willaerts Group

Een carrière in de horeca? In de keuken, bediening of management? Kom dan lang bij Willaerts Group. Le Barrage, Kita, Willaerts, Il Mercato (Papendrecht en Ambacht) en de Urban Streetfood Bar vallen hier allemaal onder.

Meer informatie

Waardeburgh

Naast de verschillende vacatures, kun je bij Waardeburgh ook werken en leren combineren. Je kunt bij ons stage lopen of de BBL-opleiding tot verzorgende IG (mbo 3) of verpleegkundige (mbo 4) volgen.

Meer informatie

Faay

Faay is de producent van de duurzaamste wand van Nederland! Faay is een flexibel familiebedrijf. De helft van onze medewerkers is technisch personeel en de overige werken in de verkoop, projectvoorbereiding, productontwikkeling, marketing en sustainability. Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar diversen collega’s zoals voorman, assemblage medewerker, allround machine operator, werkplaats timmerman en stagiaires voor diverse afdelingen.

Meer informatie

Van Vulpen

Vind jouw droombaan bij Van Vulpen! Samen bouwen wij aan duurzame verbindingen voor de toekomst. Dagelijks houden wij ons bezig met de aanleg en vervanging van ondergrondse kabels en leidingen op het gebied van gas-, water, en elektra. Daarnaast werken we aan warmtenetten, bekabeling van windmolen- en zonneparken en zijn we inmiddels een belangrijke schakel geworden in de energietransitie van ons land.

Meer informatie

Boerman Groep

Binnen de Boerman Groep zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde chauffeurs. Mensen voor exceptioneel transport, koeriers, bulkwagen- en trailerchauffeurs of mensen die het leuk vinden om met een autolaadkraan te spelen. Inzet kan op al onze transportvestigingen. We hebben mogelijkheden voor chauffeurs die elke avond thuis willen zijn, maar ook voor hen die nachten of heel de week van huis willen.

Meer informatie

Leerwerkloket
Leerwerkloket Alblasserwaard Vijfheerenlanden
Leerwerkloket Drechtsteden