Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

Heb je interesse in bepaalde sectoren, maar weet je niet goed welke beroepen er zijn? Wat houdt het werk in, wat zijn ontwikkelingen? Wil je je oriënteren, bekijk dan de sectorinformatie.
Afbeelding
Groepp-werkers-met-kiezen-voor
(H)erkent u talent in uw bedrijf?
Afbeelding
Praktijkverklaring
Vandaag hebben Suzy, Simon, Richendry en Wouter hun praktijkverklaringen mbo ontvangen, een herkenbaar getuigschrift vanuit het mbo, waarmee het perspectief op duurzaam werk wordt vergroot voor werkenden en werkzoekenden.
Afbeelding
Feestelijke uitreiking Praktijkverklaring
Op dinsdag 23 november opende wethouder Peter Heijkoop ‘Werk in Zicht’ in een van de maakhallen tegenover de Duurzaamheidsfabriek. Dit deed hij door, samen met een leerling en onder het toeziend oog van een leermeester, een zonnepaneel te installeren. 
Afbeelding
Opening van de locatie Werk in Zicht (Maike Withaar)
Wist je dat je tegenwoordig heel veel zelf kunt doen om beter te worden met taal en het gebruik van een computer? Lees meer...
Afbeelding
Workshop 'Geef vorm aan je toekomst'
Voor het volgen van scholing bestaan er verschillende regelingen waar jij gebruik van kunt maken. Jouw situatie bepaalt welke regelingen er voor jou gelden.
Afbeelding
Stapel muntjes
Je wilt de overstap maken naar een ander beroep. Waar moet je op letten? Bekijk de Checklist Carrièreswitch.
Afbeelding
Checklist
Voor het kiezen van jouw loopbaanpad is het belangrijk om eerst zelfonderzoek te doen. Dat kan met gratis testen in dit artikel of een persoonlijke afspraak met één van onze adviseurs!
Afbeelding
Testen
Werken in de optiek saai? No way!  Op de website van ziewatjekan.nl  laten we je graag zien wat je (ongeveer) kunt verwachten. Van hoogbejaarde tot bekende rapper, en van oogmeting tot stylingadvies: geen één klant en geen één dag is hetzelfde.
Afbeelding
Optiek
Je wilt graag een opleiding doen of je bent op zoek naar een (andere) baan. Misschien is de branche of de functie je al duidelijk, maar wat houdt de opleiding of het werk precies in? Wij hebben een overzicht gemaakt met websites waar je je kunt oriënteren op verschillende beroepen en opleidingen.
Afbeelding
STAP-budget