Aan de slag met de loopbaan

Selecteer hieronder links op de pagina wie je bent en welke opleiding je hebt gevolgd. De filters laten dan alleen informatie zien die precies past bij jouw situatie.

Aan de slag

(H)erkent u talent in uw bedrijf?
Afbeelding
Praktijkverklaring
Je wilt graag een opleiding doen of je bent opzoek naar een (andere) baan. Misschien is de branche of de functie je al duidelijk, maar wat houdt de opleiding of het werk precies in? Wij hebben een overzicht gemaakt met websites waar je je kunt oriënteren op verschillende beroepen en opleidingen.
Afbeelding
STAP-budget
Vandaag hebben Suzy, Simon, Richendry en Wouter hun praktijkverklaringen mbo ontvangen, een herkenbaar getuigschrift vanuit het mbo, waarmee het perspectief op duurzaam werk wordt vergroot voor werkenden en werkzoekenden.
Afbeelding
Feestelijke uitreiking Praktijkverklaring
Op dinsdag 23 november opende wethouder Peter Heijkoop ‘Werk in Zicht’ in een van de maakhallen tegenover de Duurzaamheidsfabriek. Dit deed hij door, samen met een leerling en onder het toeziend oog van een leermeester, een zonnepaneel te installeren. 
Afbeelding
Opening van de locatie Werk in Zicht (Maike Withaar)
Het UWV voorziet herstel van de arbeidsmarkt in onze regio. Zo daalt het aantal WW-uitkeringen gestaag, terwijl er steeds meer vacatures komen. 
Afbeelding
Voeten op een pijl
Werkenden en werkzoekenden kunnen ook in 2023 het STAP-budget aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Deze subsidie kan worden gebruikt voor een training, cursus of opleiding, om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.
Afbeelding
STAP budget
Werken in de optiek saai? No way!  Op de website van ziewatjekan.nl  laten we je graag zien wat je (ongeveer) kunt verwachten. Van hoogbejaarde tot bekende rapper, en van oogmeting tot stylingadvies: geen één klant en geen één dag is hetzelfde.
Afbeelding
Optiek
Het levert uw organisatie voordelen op die kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming.
Afbeelding
MB loopbaanprofessionals in bijeenkomst