Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Aan de bak event

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Het Brughuis, Ieplaan 2, 2951 CB Alblasserdam
  • Ben jij op zoek naar werk?
  • Net klaar met school of juist al lang aan het werk en zou je eens iets anders willen?
  • Of heb jij je school niet afgerond en wil je hulp?
  • Misschien ben je zzp'er en wil je weer in loondienst?

Kom dinsdagmiddag 16 april naar Het Brughuis (in de oude bibliotheek), Ieplaan 2 in Alblasserdam, waar de bakfiets van KICKSTART Drechtsteden voor de deur staat. Onder het genot van een gratis "bakkie" gaan wij (van Kickstart, Leerwerkloket en/of Kansrijk Praktijkleren) graag met jou in gesprek! Onze hulp is helemaal gratis en vrijblijvend!

Kansrijk Praktijkleren biedt een leerwerkplek én een gratis MBO-opleiding aan in Alblasserdam. Dit kan zijn op het gebied van dienstverlening, zorg, bouw, horeca, techniek, logistiek en mobiliteit. Leerwerkloket en Kickstart geven bijvoorbeeld sollicitatietrainingen en loopbaanbegeleiding. Ook helpen wij bij matching, om- en bijscholing.

Zien we je op 16 april?