Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Project Werk in Zicht

Project Werk in Zicht biedt jou een kort leerwerktraject naar een baan met toekomst! Wil jij aan de slag als assistent monteur laadpalen, zonnepanelen of warmtepompen? Of ben je geïnteresseerd in elektrotechniek en/of het loodgietersvak? Neem dan contact met ons op.

Voor wie?

Voor iedereen die graag aan het werk wil als assistent monteur. Een vooropleiding is niet nodig. Werk in Zicht is er voor iedereen die het leuk vindt om:

  • buiten te werken
  • met je handen te werken
  • met technische dingen bezig te zijn, of om dat te ontdekken
  • meteen je Nederlandse taal te verbeteren
  • 32 uur per week beschikbaar te zijn
  • in 10 weken een vak te leren mét baangarantie.

Meld je aan bij Werk in Zicht. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar: werkinzicht@leerwerkloket.nl
 

Of vul het contact formulier in.
Geef hierbij aan dat het om Werk in Zicht gaat.

Samen met bedrijven uit de Drechtsteden hebben we een plek ingericht waar je precies kan ervaren wat voor werk dit is. Je kan meteen in de praktijk zien en ervaren hoe het is om als assistent monteur aan de slag te gaan. Na een beroepenoriëntatie van twee weken, kies je een beroep en start je een opleiding op de werkvloer van 8 weken. In totaal duurt de opleiding dus 10 weken. Er is veel werk voor deze beroepen voor lange tijd. Na deze opleiding heb je baangarantie!

Ook ouders en professionals (buurt- en jongerenwerkers, coaches, mentoren) kunnen kandidaten aanmelden of samen met hun kandidaat kennismaken.

Maandelijkse Open Dag bij Werk in Zicht

Iedere laatste dinsdag van de maand ben je tussen 13.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Werk in Zicht. Iedereen kan laagdrempelig, vrijblijvend en zónder afspraak komen kijken en kennismaken. Wees welkom op de eerstvolgende Open Dag op dinsdag 28 juni a.s.!

Werk in Zicht bevindt zich op het Leerpark in Dordrecht:
Max Gootelaan 501*
3312 KW Dordrecht
*Let op: De ingang zit aan de andere kant van de loods, tegenover de Duurzaamheidsfabriek.

Maike Withaar: 06 - 28 88 97 62
Loud Mommersteeg: 06 - 27 89 02 38
E-mail: werkinzicht@leerwerkloket.nl

Afbeelding
Werk in Zicht
Werk in Zicht, in de rechter hal.