Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Het Werkcafé - LeerWerkMarkt 2022

Datum en tijd
Einddatum

Tijdens het Werkcafé zijn verschillende werkgevers aanwezig, maar ook loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket. Zij kunnen je informatie geven over alles wat met Leren en Werken te maken heeft. Omscholen, hoe doe je dat? Welke mogelijkheden zijn er in de regio? Waar liggen de beste baankansen? Wat zijn de kosten en wat zijn de financiële regelingen? 

Leuke extra!

Tijdens het Werkcafé kun je – ook gratis – een professionele foto van jezelf laten maken, bijvoorbeeld voor je cv of je LinkedIn profiel.

Aanmelden?

Het aanmeldformulier vind je hier.

Vragen?

Wil je graag vooraf een persoonlijk adviesgesprek? Of heb je vragen? Stel deze gerust! Laat dit dan weten in de opmerkingen van het aanmeldformulier, of neem contact op met ons.