Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Inloopmoment Leerwerkloket & Kickstart Drechtsteden

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Burgemeester Keijzerweg 22, 3352 AR Papendrecht

Werk vinden dat écht bij je past?

Ben je op zoek naar nieuw werk, werk je nu parttime en wil je meer uren werken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in een compleet andere branche? Of ben je zelfstandig ondernemer en overweeg je om de stap naar een (tijdelijke) baan in loondienst te maken?

Kom dan langs voor een gratis adviesgesprek. Samen kijken we wat er nodig is om jou te helpen aan werk dat écht bij jou past. We gaan met je in gesprek om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast kun je er terecht voor:

  • Een loopbaancheck
  • Een CV check
  • Advies over om- en bijscholing

Het gesprek is kosteloos en laagdrempelig. Een vervolgafspraak met de adviseurs van Leerwerkloket of KICKSTART Drechtsteden is altijd mogelijk. Ook dat is kosteloos. In onze agenda vind je wanneer we bij jou in de buurt zijn.