Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Open dag De Beroepentuin Dordrecht

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Max Gootelaan 501, Dordrecht (Leerpark)

Iedere laatste dinsdag van de maand ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij De Beroepentuin. Iedereen kan laagdrempelig, vrijblijvend en zónder afspraak komen kijken en kennismaken. 

Werk in Zicht biedt korte leerwerktrajecten naar een baan met toekomst. Wil jij aan de slag als assistent monteur laadpalen, zonnepanelen of warmtepompen? Of ben je geïnteresseerd in elektrotechniek en/of het loodgietersvak maar heb je (nog) geen diploma? Dan is De Beroepentuin misschien wel iets voor jou!

Samen met bedrijven uit de Drechtsteden hebben we een plek ingericht waar je kan zien en ervaren hoe het is om als assistent monteur aan de slag te gaan. Na een beroepenoriëntatie van twee weken, kies je een vak en start je een opleiding van 8 weken. In totaal duurt de opleiding dus 10 weken. Er is op lange termijn veel werk voor deze beroepen, dus gegarandeerd kans op een baan! 

Ben je benieuwd wat De Beroepentuin voor jou te bieden heeft en wil je eerst eens komen kijken?
Kom dan naar onze Open Dag!

  • Kom vrijblijvend langs op dinsdag 30 mei tussen 13:00 en 15:00 uur.
  • Aanmelden is niet nodig!
  • Ouders en professionals (buurt- en jongerenwerkers, coaches, mentoren en werkgevers) zijn ook van harte welkom!
  • De Open Dag vindt plaats op elke laatste dinsdag van de maand.
  • Adres: Max Gootelaan 501, Dordrecht (Leerpark). De ingang zit tegenover de Duurzaamheidsfabriek.