Wij wijzen je de weg!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Sommige beroepen verdwijnen en er komen nieuwe beroepen bij. Keuzes maken voor je loopbaanontwikkeling en een richting vinden die bij jou past, kan dan best lastig zijn! Wij wijzen zowel werkzoekenden, werknemers, zzp’ers als werkgevers in de Drechtsteden graag de weg in de wereld van (blijven) leren en werken.

Artikel
Als werkgever kunt u bijdragen aan de taalvaardigheid van uw medewerkers, door taal op de werkvloer bespreekbaar te maken en medewerkers te scholen. het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn
Afbeelding
Financiële regelingen en subsidies laat uw personeel en uw bedrijf groeien
Kennis
Het levert uw organisatie voordelen op die kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming:
Afbeelding
MB loopbaanprofessionals in bijeenkomst
Kennis
Op werk.nl is sinds dinsdag 29 juni 2021 een update beschikbaar van het overzicht met kansrijke beroepen. Ten opzichte van het vorige overzicht, dat dateerde van december 2020, zijn er nu in verschillende segmenten beroepen bijgekomen.  
Afbeelding
webinar Werkgeluk
Kennis
Je wilt graag een opleiding doen of je bent opzoek naar een (andere) baan. Misschien is de branche of de functie je al duidelijk, maar wat houdt de opleiding of het werk precies in? Wij hebben een overzicht gemaakt met websites waar je je kunt oriënteren op verschillende beroepen en opleidingen.
Afbeelding
STAP-budget
Artikel
Werken in de optiek saai? No way!  Op de website van ziewatjekan.nl  laten we je graag zien wat je (ongeveer) kunt verwachten. Van hoogbejaarde tot bekende rapper, en van oogmeting tot stylingadvies: geen één klant en geen één dag is hetzelfde.
Afbeelding
Optiek